Красиви, страшни, загадъчни - извънредно причудливи са сънищата на всяка бъдеща

...
Красиви, страшни, загадъчни - извънредно причудливи са сънищата на всяка бъдеща
Коментари Харесай

Най-причудливите сънища, които бременните сънуват

Красиви, страшни, загадъчни - извънредно причудливи са сънищата на всяка бъдеща майка. Реални или фантастични, те отразяват мислите ѝ или неща, които са се случили наяве, и могат да намерят напълно разумни пояснения.

По време на сън мозъкът преработва голямо количество най-разнообразна информация. В резултат на това се проясняват някои стремежи и опасения, отсейват се инцидентни, несъществени събития и случки, а значими, първоначални усеща излизат на напред във времето и от време на време посредством съня се стига до съществени решения.

Преживяванията на сън на това, което би трябвало да се случи, приготвят човек по-добре за измененията, които скоро ще би трябвало да посрещне, пише parents.ru.

Даже неразбираемите или фантастични сънувани събития съпровождат естествени и пълноценни страсти . Нашите сълзи, смях и учудване са също толкоз откровени, както и в живота. Освен това, преживявайки в съня си страхове и обиди, човек се освобождава от тези усеща, които биха могли да бъдат прекомерно разтърсващи нескрито.

В съня си вършим значима работа, нужна за решаването на разнообразни житейски задания. И когато тази работа се свърши сполучливо, резервираме напълно неясен спомен за прелестен или разтревожен сън.

Но в случай че на сутринта помним съня си в елементи и продължаваме да мислим за него, анализирайки виденията си, тогава тази работа не е била приключена и има какво още да разберем, преживеем и осмислим.

Напълно нормално е по време на бременност дамите да сънуват неща, които се отнасят до раждането  – вълнува ги всичко несигурно, което ще се случи в близко бъдеще.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР